Vill du jobba på RISE Interactive i Piteå?

24 January, 2017 - 16:01

RISE Interactive är ett forskningsinstitut som arbetar med världsledande innovation och utveckling. Vi formar nyskapande användarupplevelser och erbjuder expertis inom interaktionsdesign, visualisering, ljuddesign och mycket mer. Genom att arbeta tillsammans med våra partners vill vi stärka dem genom att skapa nya kreativa metoder och tankesätt. Vi utvecklar nya forskningsområden, koncept, produkter och tjänster, samt erbjuder strategisk rådgivning till företag och offentlig verksamhet. Både till stora och små organisationer. Våra resultat syns ofta internationellt i en mängd olika sammanhang.

Gränssnitt och samspel mellan människor och maskiner är fokusområdet för vår studio i Piteå. Här arbetar vi i tillämpade utvecklings- och forskningsprojekt i nära samarbete med slutanvändarna. Vi utvecklar bland annat lösningar för framtidens processindustri, fordon och sjukvård. Några av våra samarbetspartners är Scania, LKAB, Smurfit Kappa, Atlas Copco, Volvo Cars och Boliden.

 

Du som söker dig till oss bör vara orädd, nyfiken och självständig. Vi ser helst att du har minst fem års arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du passar in i vår arbetsgrupp. Vid rekryteringen kommer därför stor vikt läggas på personliga egenskaper.

Har du kompetens inom tre eller fler av följande områden kan du vara den vi söker.

- Projektledning och administration
- Konceptutveckling
- Regional utveckling
- Interaktionsdesign
- Undervisning
- Innovation och organisationsutveckling
- Kommunikation
- Forskning
- Ljud/akustik
- Programmering

Låter det spännande? Skicka in din ansökan med personligt brev och CV senast den 6:e februari. Ansökan skickas till anna.sirkka [at] tii.se.

                                       

Kontaktpersoner
Anna Sirkka, Studio Director
0730-31 32 15
anna.sirkka [at] tii.se

Johan Fagerlönn, Senior Researcher
0703-68 98 10
johan.fagerlonn [at] tii.se