Välkommen till Internet of Sports Day

28 August, 2013 - 16:33

Den 25:e September bjuds du in till en unik möjlighet att utforska framtiden i mötet mellan sport och IT. Vad händer när digitaliseringen och sensorerna når oss hela vägen ut i skidspåren?

Du möter ledande forskare, innovatörer, idrottsledare och aktiva som ger sin syn på framtiden. I programmet nedan finns bland annat Svenska Skidlandslagets utvecklingschef, Sveriges stakningsprofessor som uppfann kängurustakningen, algoritmutvecklande ungdomstränare och affärsutvecklare som kan göra tekniken tillgänglig för både eliten och motionärerna.

Häng med på det här om du är intresserad av vad vi kan bygga kring mötet mellan sport och teknik! Vi inbjuder till diskussion med publiken och bildar tillsammans kärnan i en ny satsning som kan leda till både bättre prestationer i skidspåret och nya affärer kring det senaste inom sportteknik.

Magnus Jonsson och Peter Ljungstrand från Interactive Institute medverkar, och vårt systerinstitut SICS är arrangör. Läs mer om programmet och hur du anmäler dig på SICS webbplats: https://www.sics.se/events/internet-of-sports-day-2013