Racefox lanserar ny tjänst för skidåkare

25 November, 2016 - 16:34

Racefox utvecklar dig som skidåkare och förbättrar din teknik genom rörelseanalys. Du kommer åka snabbare, effektivare och ha betydligt roligare i spåret. Racefox är ett avknoppat bolag från Swedish ICT där Interactive Institute stått för projektutveckling och med teknologi inom AI-forskning från KTH och SICS. 

WeMeMove byter namn till Racefox och släpper i samma veva en ny version av sin tjänst med samma namn. 

Vikten av att kunna experimentera med teknologi som ett designmaterial och utforska användarupplevelser har varit av största vikt för Racefox skapande, säger Magnus Jonsson, VD och tidigare projektledare på Interactive Institute.

En ny version av appen har släppts med en ny design innehållande startskärm för bättre överblick, mer statistik och genomsnittsvärden, utvecklat coachen med personligt anpassade råd som håller reda på var du befinner dig i din träning. Tester och övningar har förenklats samt en förbättrad akademi.

Grunderbjudandet är Racefox Standard, 99 kr/mån och Vasaloppserbjudandet är Racefox Vasalopp, 199kr/mån. Existerande kunder kommer att få 18 månaders gratis tillgång till tjänsten.

Läs mer om Racefox.